5 συμβουλές για αξεχαστα ταξίδια με το σκάφος σας!

1. Γίνεται συγκεκριμένοι!

Όσο γοητευτική και αν ακούγεται μια περιπέτεια στο άγνωστο, όσο καλύτερα οργανώσετε το ταξίδι σας, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να το απολαύσετε! Ετοιμαστείτε εγκαίρως και επιλέξτε τον προορισμό σας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε! Διαλέξτε τις στάσεις και τις δραστηριότητές σας! Οργανωθείτε! Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας επιτρέψει να επισκεφτείτε όμορφα μέρη, να γευτείτε θαλασσινά τοπικά πιάτα, να κολυμπήσετε σε κρυσταλλένια νερά!

2. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες του σκάφους σας!

Το σκάφος σας είναι εξοπλισμένο με γυμναστήριο; Μια σύγχρονη κουζίνα; Playroom; Κάθε χώρος μέσα στο yacht σας είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας! Νιώστε πραγματικά σαν στο σπίτι σας και μην στερηθείτε καμία απολύτως πολυτέλεια! Αν δεν το κάνετε στις διακοπές σας, τότε πότε;! Νιώστε σαν βασιλιάδες! Σας αξίζει!

3. Κάντε μια στάση για να απολαύσετε το τοπίο!

Το θαλάσσιο ταξίδι δίνει την απόλυτη ελευθερία. Καθίστε και απολαύστε όλα αυτά που η ζωή στην πόλη μας στερεί! Αφεθείτε στα ζωηρά χρώματα του ηλιοβασιλέματος! Χαθείτε μέσα στον έναστρο ουρανό! Γεμίστε με μαγικές εικόνες τις διακοπές σας! Φωτογραφίστε το θαύμα της φύσης γύρω σας! Κάθε ταξίδι στις ελληνικές θάλασσες, δίνει στους ταξιδιώτες μια πληθώρα από γραφικά τοπία και συγκλονιστικές φυσικές ομορφιές! Νησίδες, καταγάλανα νερά, δελφίνια, η δροσερή αλμύρα! Χρησιμοποιείστε όλες σας τις αισθήσεις!

4. Κάντε γνωριμίες!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι στις στάσεις που θα κάνετε δεν θα είστε μόνοι! Άλλωστε τα ελληνικά νησιά είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές, προσελκύοντας κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο! Δίπλα σας λοιπόν, σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος άλλος που θα μοιράζεται την αγάπη σας για τα σκάφη και τη θάλασσα! Μην ντραπείτε! Αντιμετωπίστε όλα τα ταξίδια σας σαν νέες ευκαιρίες να γνωρίσετε πολλούς ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη! Μοιραστείτε εμπειρίες με άλλους! Καλέστε τους “γείτονές” σας on board και χαλαρώστε μαζί!

Leave a Reply