Τρεις Λόγοι να ταξιδέψετε με yacht!

Αναμφίβολα, τα θαλάσσια ταξίδια έχουν μια ξεχωριστή γοητεία και η οι Ελλάδα με τους πολυάριθμους καλοκαιρινούς προορισμούς που μπορεί να προσφέρει, ενδείκνυται για να ταξιδέψει κανείς ακτοπλοϊκώς. Γιατί λοιπόν να επιλέξει κανείς μια θαλαμηγό (yacht) για το ταξίδι του; Παρακάτω, επιλέξαμε 3 λόγους που σίγουρα θα σας πείσουν να ζήσετε και εσείς αυτή την μοναδική εμπειρία!

1. Πολυτέλεια και άνεση!

Τα yacht είναι πολυτελή θαλάσσια σκάφη, σχεδιασμένα με στόχο την υψηλή αισθητική, για να χαρίζουν στους επιβάτες τους μια premium ταξιδιωτική εμπειρία! Aνάλογα με το πλωτό μέσο που θα επιλέξετε, μπορεί να βρεθείτε μέσα σε ένα πραγματικό έργο τέχνης! Οι θαλαμηγοί, ανάλογα με το μέγεθος και το κόστος τους, μπορούν να παρέχουν όλες τις ανέσεις που επιθυμεί να έχει ο ταξιδιώτης! Δορυφορική τηλεόραση, όμορφα σχεδιασμένες και ευρύχωρες καμπίνες, άνετα έπιπλα, εξοπλισμένες κουζίνες, dvd player και ηχοσύστημα, είναι λίγες μόνοαπό τις ανέσεις που μπορείτε να έχετε στις διακοπές σας! Και όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά με τα τοπία φυσικής ομορφιάς που θα αντικρίζετε, καθώς η θαλαμηγός θα σκίζει τα κρυστάλλινα νερά!

2. Ευκαιρία για εναλλακτικές δραστηριότητες!

Σίγουρα, σε μια θαλαμηγό μπορεί κανείς να κάνει μια στάση για να δοκιμάσει τα τοπικά εδέσματα ενός νησιού ή απλώς να περάσει χρόνο κάνοντας ηλιοθεραπεία κάτω από τον λαμπερό ουρανό. Όμως δεν χρειάζεται τα πράγματα να σταματήσουν εκεί! Οι θαλαμηγοί μπορούν να πλησιάσουν μέρη απόκρημνα και να σας δώσουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε απομονωμένους κολπίσκους ή σπηλιές χαρίζοντας σας την αίσθηση της περιπέτειας που όλοι αναζητάμε στις καλοκαιρινές διακοπές! Αλλά οι δραστηριότητες δεν τελειώνουν εκεί! Μια κατάδυση με αναπνευστήρα, ψάρεμα ακόμη και θαλάσσιο σκι και σίγουρα πολλές δυνατότητες για ξεχωριστές και δυνατές αναμνήσεις!

3. Ιδιωτικότητα!

Είτε επιλέγετε να ταξιδέψετε με τα παιδιά και την οικογένειά σας για να γεμίσετε με όμορφες στιγμές το φωτογραφικό σας άλμπουμ, είτε να κάνετε διακοπές με τον/την σύντροφό σας και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο, το ταξίδι με ένα yacht παρέχει την τόσο ποθητή ιδιωτικότητα που λείπει από τις ζωές όλων κατά τη διάρκεια του χειμώνα!