Οι διακοπές με ένα yacht πιθανώς να δημιουργούν ανασφάλεια σε κάποιους, ειδικά σε όσους έχουν οικογένεια!

Στην εταιρεία Mythos θα βρείτε τις υπηρεσίες που ψάχνετε ώστε να νιώσετε ασφαλής και να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς περαιτέρω προβληματισμούς!

Ο στόλος μας, αποτελείται από yacht τύπου Mythos που μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση έως και δέκα επισκέπτες, προσφέροντας διαμονή σε πολυτελείς και άνετες καμπίνες, πλήρως εφοδιασμένες με ό,τι μπορεί να χρειαστείτε κατά την παραμονή σας στο σκάφος.

Από χωροταξικής πλευράς, οι καμπίνες είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση και ασφάλεια ακόμα και πολύ μικρά παιδιά.

Οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούνται από ένα κομψό σαλόνι, μία ευρύχωρη τραπεζαρία και τους εξωτερικούς χώρους του καταστρώματος, που είναι ιδανικοί τόσο για τη χαλάρωσή σας όσο και για την άνετη συναναστροφή σας με τους συνεπιβάτες.

Ταυτόχρονα, τα σκάφη μας διαθέτουν κλιματισμό (air-condition) που θα κάνει τη διαμονή σας ευχάριστη, και όλες τις απαραίτητες συσκευές για να μπορείτε να έχετε τα γεύματά σας πάνω στο σκάφος.

Για τη διασκέδασή σας, τα yachts του στόλου μας διαθέτουν εξοπλισμό για την προβολή ταινιών στον εσωτερικό χώρο, αλλά και ήχοσύστημα για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μαζί με cocktails της αρεσκείας σας, δίπλα στη θάλασσα!

Από πλευράς προσωπικού, ο αριθμός του πληρώματος διαμορφώνεται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Εφ’ όσον υπάρχουν οι τυπικές προϋποθέσεις (δίπλωμα ιστιοπλοΐας) , μπορείτε να κλείσετε ένα yacht χωρίς πλήρωμα.

Εναλλακτικά, θα φροντίσουμε εμείς να σας διαθέσουμε το προσωπικό που απαιτείται για το συγκεκριμένο ταξίδι που έχετε επιλέξει να κάνετε. Οι συνεργάτες μας είναι όλοι πιστοποιημένοι επαγγελματίες και με μεγάλη εμπειρία, που μπορούν να σας προσφέρουν μία ομαλή πλεύση και ένα ασφαλές ταξίδι.

Στην περίπτωση που είσαστε οπαδός των θαλασσίων σπορ, τα yacht του στόλου μας, έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον εξοπλισμό σας, όπως π.χ. σανίδες SUP.

Οι διακοπές με ένα Mythos yacht είναι πραγματικά μία ανεπανάληπτη εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης!