Μοναδικοί προορισμοί για το σκάφος σας μόνο!

Η Ελλάδα, με τη μεγάλη ακτογραμμή της και τους αμέτρητους θαλάσσιους προορισμούς, αποτελεί ιδανικό τόπο για εναλλακτικές διακοπές με σκάφος και για εξερευνήσεις μοναδικών τοπίων. Είτε διαθέτετε δικό σας σκάφος είτε επιλέξετε να ναυλώσετε κάποιο για τις διακοπές σας, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.

Οι διακοπές με σκάφος αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό και θέλουν να εξερευνήσουν δυσπρόσιτες με άλλα μέσα παραλίες και μοναδικής ομορφιάς παραθαλάσσια τοπία και να έρθουν σε επαφή με τη θαλάσσια ζωή με έναν πιο αγνό και φυσικό τρόπο. Η Ελλάδα διαθέτει αμέτρητες τέτοιες επιλογές, καθώς υπάρχουν πολλά ακατοίκητα νησιά, νησιωτικά συμπλέγματα και απόκρημνες, σχεδόν παρθένες παραλίες που κάποιος μπορεί να τα προσεγγίσει μόνο μέσω θαλάσσης. Οι βουτιές στα καθαρά νερά τέτοιων τόπων αποτελούν μοναδική εμπειρία που λίγοι έχουν τη δυνατότητα να χαρούν, μακριά από την πολυκοσμία και τη βουή των πολυσύχναστων παραλιών. Το φυσικό κάλλος γεμίζει το μάτι και το μυαλό γεμίζει με εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς.

Οι θαλάσσιες διαδρομές με σκάφος αποτελούν την πεμπτουσία της εξερεύνησης μαγευτικών τοπίων και δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έρθει σε επαφή με θαλάσσια είδη που “αποφεύγουν” την πολυκοσμία και τις οργανωμένες παραλίες. Δεν είναι διόλου απίθανο σε ένα από τα ταξίδια σας κρατούν συντροφιά δελφίνια ή ακόμα και να κολυμπήσετε πλάι σε θαλάσσιες χελώνες και άλλα μοναδικά θαλάσσια είδη που κατοικούν στο απέραντο γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών. Επίσης, θα συναντήσετε εντυπωσιακές σπηλιές όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, νερά σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου, συναρπαστικές αμμουδιές, ακόμα και απομεινάρια παλαιότερων πολιτισμών σε κάποια μέρη που έχουν πάψει εδώ και αιώνες να κατοικούνται.

Αρκεί, λοιπόν, να πάρετε το σκάφος σας, να επιλέξετε προορισμό ή προορισμούς και να αφεθείτε στις αμέτρητες ομορφιές που προσφέρουν οι απρόσιτες και παρθένες παραλίες που κρύβει η Ελλάδα. Συλλέξτε εικόνες και γευτείτε ένα κομμάτι του παραδείσου προσιτό σε λίγους μόνο.